снимка agrozona.bg Вече съм готов със заместник, ще го обявя утре,

...
снимка agrozona.bg Вече съм готов със заместник, ще го обявя утре,
Коментари Харесай

Десислава Танева поема за втори път земеделско министерство

снимка agrozona.bg 

Вече съм подготвен със заместител, ще го разглася на следващия ден, защото би трябвало да го координирам с съдружните сътрудници. Това съобщи Бойко Борисов преди няколко часа във връзка оставката на земеделския министър Румен Порожанов. Премиерът предлага Десислава Танева за министър на земеделието. Предложението за лични промени в кабинета към този момент е импортирано в деловодството на Народното събрание, потвърдиха и от пресцентъра на Народното събрание, оповестява Българска телеграфна агенция.

В момента Десислава Танева е ръководител на парламентарната комисия по земеделието и храните. Тя е избирана за народен представител в последните четири Народното събрание. Председател на земеделската комисия в 41 Народно събрание и в актуалното 44-о Народно събрание. Танева бе министър и на земеделието и храните в продължение на повече от две години – от 7 ноември 2014 година до 27 януари 2017 година Преди две години Танева стана майка на близначките Паная и Нелина. Бащата е кметът на Котел Коста Каранашев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР